Bij Antoine Mountain streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden. Lees alstublieft ons Retour- en Omruilbeleid zorgvuldig door voordat u een retour of ruil initieert.

1. Retour- en Omruiltermijn

U heeft 30 dagen vanaf de ontvangst datum om een artikel te retourneren of te ruilen. Retouren of ruilen van artikelen die meer dan 30 dagen na de leveringsdatum zijn ontvangen, kunnen niet worden verwerkt.

2. Geschiktheid voor Retouren & Omruilingen

Om in aanmerking te komen voor een retour of ruil, moet uw artikel in de originele staat zijn, ongedragen, ongewassen, en met alle originele labels eraan. We accepteren geen retouren of ruilingen van artikelen die zijn aangepast, beschadigd of sporen van slijtage vertonen.

De volgende artikelen kunnen niet worden geretourneerd of geruild:

  • Cadeaukaarten
  • Ondergoed en badkleding
  • Gepersonaliseerde of op maat gemaakte artikelen
  • Artikelen in de uitverkoop of finale verkoop

3. Hoe een Retour of Ruil te Initiëren

Volg deze stappen om een retour of ruil te initiëren:

  1. Neem contact op met onze klantenservice via e-mail op [email protected], met uw bestelnummer en de reden voor uw retour- of ruilverzoek.
  2. Ons team zal u een Retourgoederen Autorisatienummer (RMA) en een retour verzendlabel verstrekken, indien van toepassing.
  3. Verpak uw artikel veilig, inclusief de originele verpakking, labels en alle andere items of documentatie die bij uw bestelling waren inbegrepen.
  4. Schrijf het RMA-nummer duidelijk op het pakket en bevestig het retour verzendlabel indien verstrekt.
  5. Verzend het pakket naar het door onze klantenservice opgegeven retouradres.

Houd er rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor de retour verzendkosten, tenzij het artikel defect is of er een fout is gemaakt in de verwerking van uw bestelling.

4. Terugbetalingen

Nadat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen we u via e-mail informeren over de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Als uw terugbetaling wordt goedgekeurd, wordt deze binnen 7 werkdagen verwerkt in EUR en toegepast op uw oorspronkelijke betaalmethode.

5. Ruilingen

Als u een artikel wilt ruilen voor een andere maat, kleur of stijl, start dan het ruilproces zoals beschreven in sectie 3. Zodra we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen, zullen we de ruil verwerken en het nieuwe artikel naar u verzenden. Houd er rekening mee dat u mogelijk verantwoordelijk bent voor extra verzendkosten.

6. Internationale Retouren & Ruilingen

Voor internationale retouren en ruilingen, neem contact op met onze klantenservice voor hulp. Wees ervan bewust dat u mogelijk verantwoordelijk bent voor extra verzendkosten, douanekosten en belastingen.

Door bij ons te winkelen bij Antoine Mountain, gaat u akkoord met ons Retour- en Omruilbeleid. Als u vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met [email protected].